العالم - ایران - سیاسی
امروز یک ملت با امام خود وداع می کند؛ ایران به سوگ نشسته و این دل پرخون را هیچ مرهمی نیست.
از نخستین ساعات بامداد امروز (شنبه ۱۳ تیر) مردم فوج فوج در خیابانهای اطراف مصلی تهران در حال حرکت به سمت محل برگزاری آیین وداع با آقای شهید ایران هستند.
مصلای تهران از نخستین دقایق بامداد امروز شاهد حضور گسترده مردم است تا آخرین وداع را به جای آورند.
لحظه به لحظه بر انبوه جمعیت اضافه میشود و مردم با شور و اشتیاق فراوان وارد مصلی می شوند تا آخرین وداع را با رهبرشان انجام دهند.
اکنون مصلی تهران در فراغ رهبر شهید امت ماتم زده است. همه تمهیدات لازم از بهداشتی، پزشکی، رفاهی برای استقبال از خیل انبوه عزاداران تدارک دیده شده و همه چیز از نظم خوبی برخودار است.
پیکرهای مطهر رهبر شهید و خانواده ایشان به زودی در جایگاه قرار خواهد گرفت تا عزاداران بتوانند آخرین وداع را به جا آورند.
براساس اعلام ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید حضرت آیت الله العظمی خامنهای قدس الله نفسه الزکیه مراسم وداع، تشییع، اقامه نماز میت و تدفین به این شرح است: برای روزهای شنبه ۱۳ و یکشنبه ۱۴ تیرماه ۱۴۰۵ مصادف با نوزدهم و بیستم ماه محرم جهت وداع با پیکرها در مصلی امام خمینی تهران، سپس دوشنبه ۱۵ تیرماه ۱۴۰۵ مراسم تشییع در تهران و سهشنبه ۱۶ تیرماه ۱۴۰۵ مراسم تشییع در شهر قم و نهایتاً پنجشنبه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۵ مصادف با بیستچهارم ماه محرم مراسم تشییع در شهر مشهد و تدفین در حرم امام رضا(ع) برنامهریزی شده است.
همچنین قرار است مراسمی برای وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب روز چهارشنبه ۱۷ تیر در شهرهای نجف و کربلا برگزار شود.
روز گذشته (جمعه ۱۲ تیر) مراسم ادای احترام رسمی سران، مقامات و بزرگان ادیان و مذاهب کشورهای مختلف جهان در تهران برگزار شد.